MOLNTJÄNST

Wordwall fungerar även utan installation. Via en webbläsare kommer du åt alla funktioner och aktiviteter

LÄTT ATT KOMMA IGÅNG

Tack vare de inbyggda mallarna är det väldigt enkelt att snabbt komma igång och skapa kreativa aktiviteter för klassrummet

ANVÄND IPADS

Engagera eleverna! Med hjälp av iPads eller surfplattor gör du eleverna delaktiga i dina aktiviteter och når en ny nivå av interaktivitet

Wordwall i molnet!

molnet 

Nu finns Wordwall i molnet!

Många användare har efterfrågat möjligheten att kunna använda Wordwall via en webbläsare, och nu finns den möjligheten!

Tjänsten, som är helt gratis när du har köpt programmet och har en inloggning, gör att du kommer åt aktiviteter och kan använda Wordwall bara genom att surfa in på Wordwalls webbsida och logga in. Tjänsten är fortfarande i "Beta-stadiet", men du kan redan nu testa att logga in och se hur det ser ut.

Gå till http://wordwall.co.uk/ och använd inloggningsuppgifterna du har registrerat i Wordwall-programmet

 

Wordwall passar alla interaktiva lösningar!

Välkommen till Wordwall

Har du en interaktiv lösning i ditt klassrum, men varken tid eller möjlighet att skapa lektioner i förväg? Letar du efter ett program där du snabbt och enkelt skapar lektioner med hjälp av färdiga mallar? Skulle du vilja kunna ta del av mängder med aktiviteter andra lärare har gjort? Skulle du vilja få eleverna engagerade i dina interaktiva lektioner utan krav på dyrbara omröstningssystem?

Då är Wordwall något för dig!

Till skillnad från de flesta andra interaktiva programvarorna på marknaden är det mycket enkelt att skapa aktiviteter, inte bara statiska bilder. Fokus kan därför läggas på undervisning och interaktivitet.

Kontakta oss

Om du vill ha mer information fyll i detta formulär. Fält markerade med * är obligatoriska.